Fiat Professional Scudo

Onovertroffen “Scudo”

Fiat Professional Scudo

Onovertroffen “Scudo”

Fiat Professional Scudo: onovertroffen “Scudo”

De Fiat Scudo is een multitalent: wendbaar, compact en onovertroffen in laadvermogen. Royale binnenmaten maken daarnaast iedere klus bereikbaarder dan ooit.

Met zijn ontelbare aanpassingsmogelijkheden is de nieuwe Scudo de ideale partner voor iedere professional die dagelijks aan de slag moet, dicht of ver van huis.

Fiat Professional Scudo
Fiat Professional Scudo

Functionaliteit en prestaties

De Fiat Scudo heeft een compleet nieuwe voorkant. Deze ziet er niet alleen modern uit, maar is ook functioneel door de aerodynamische vorm. Hierdoor heeft de nieuwe Scudo een lager brandstofgebruik dan zijn voorganger.

Tot in de kleinste details zit de Fiat Scudo vol met verassingen. Zo is het interieur van de Scudo perfect voor iedere klus: slijtvaste stoelen, betere klimaatregeling, een ergonomisch stuurwiel en een nieuw instrumentenpaneel zijn nog maar een paar voorbeelden.

Ideale basis voor maatwerk

Ieder beroep kent zijn eigen specialiteiten en benodigdheden. Waarom zou er dan geen auto bestaan die perfect aan jouw behoeftes aansluit? Daarom is de Fiat Scudo ook leverbaar zonder opbouw. Zo kun je deze op maat maken voor bijvoorbeeld: koeltransport, mobiele werkplaats, open laadbak enzovoorts.

Fiat Professional Scudo
Fiat Professional Scudo

Perfect voor goederen en personen

Niet alleen voor goederen, maar ook voor personen biedt de Fiat Scudo de perfecte uitkomst. Vijf ruime en comfortabele zitplaatsen zijn gemakkelijk te benaderen dankzij de schuifdeuren aan beide kanten. Zelfs met 5 personen blijft er nog een laadvermogen over van maar liefst 1.050 liter!

Je krijgt de keuze tussen een achterklep of openslaande deuren met een doorgang van 1.231x1250mm. Wanneer je kiest voor een Scudo met verhoogd dak is de hoogte zelfs 1.455mm!

Overige modellen

Fiat Professional Doblo

Fiat Professional Doblo

Fiat Professional Ducato

Fiat Professional Ducato

Fiat Professional E-Ducato

Fiat Professional E-Ducato

Fiat Professional Fiorino

Fiat Professional Fiorino

Een proefrit en/of offerte?

Een proefrit en/of offerte?

Een Fiat Professional ervaar je natuurlijk pas echt als je het zelf eens hebt geprobeerd! Boek daarom direct een proefrit bij een van onze vestigingen. Daarnaast kunnen onze product specialisten je alles vertellen over de auto.

Eerst een vrijblijvende offerte? Geen probleem! Als wij je gegevens hebben ontvangen, zullen onze product specialisten contact opnemen om de details te bespreken. Bovendien kunnen wij ook op afstand veel voor je betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij je van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht je interesse hebben in een specifieke auto.

  Persoonlijke gegevens

  Vul onderstaande gegevens in om je aanvraag te bevestigen.

  Hoe kunnen we je bereiken?

  Wat voor jou het fijnste is!

  Wil je eerst proefrijden?

  Welke dag zou je willen rijden?

  Welke tijd komt je het beste uit?