Dé autoverhuur-locatie van Arnhem en omgeving!

Autoverhuur Personenauto's

Personenauto’s

Autoverhuur Bestelbussen

Bestelbussen

Autoverhuur Personenbussen

Personenbussen

Autoverhuur Bestelbussen

Bestelbussen

Autoverhuur Personenbussen

Personenbussen

Kien Autoverhuur

  • Markweg 2, 6883 JM Velp

  • +31 26 369 0022

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:15 – 18:00

Zaterdag: 09:00 – 17:00

Zondag: 11:00 – 13:00

Kien Autoverhuur

Oscar Autoverhuur in Velp!

Bij Kien bieden wij nu ook Oscar autoverhuur! En in onze allereerste maand van bedrijfsvoering hebben we al de titel locatie van de maand mogen ontvangen! En dit is slechts het begin van ons streven naar uitmuntendheid in service en verhuur. Onze locatie biedt een breed scala aan voertuigen om aan jouw behoeften te voldoen.

Bij Kien begrijpen we dat iedereen unieke eisen heeft als het gaat om het huren van een auto. Daarom hebben we een brede vloot samengesteld zodat we voor iedere vraag een antwoord hebben.

Personenbussen

Bedrijfsuitje, (kinder)feest of voor de vakantie? Personenbussen zijn de uitweg!

Voorzien van enorme luxe, comfort en techniek brengt deze personenbus jou veilig van A naar B, maakt niet uit voor welke gelegenheid.

  • Wintersport klaar met onze winterbanden

  • Comfort

  • Luxe voor alle inzittenden

  • 5-9 zitplekken en een ruime achterbak

  • Gunstige en betaalbare prijs

met onze winterbanden.

voor alle inzittenden.

Gunstige prijzen, het moet leuk blijven!

Over Oscar Autoverhuur

Kien is trots partner van Oscar Autoverhuur. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze klanten een nog breder scala aan opties en voordelen te bieden. Oscar Autoverhuur is een gerespecteerde naam in de autoverhuurindustrie en staat bekend om hun toewijding aan klantenservice, kwaliteit en innovatie.

In 2018 werd Oscar opgericht door experts in automotive software. Het begon in Denemarken en groeide snel. Oscar wordt jaarlijks geprezen voor zijn innovatieve aanpak en heeft de hoogste klanttevredenheid in de autoverhuurbranche bereikt, waardoor het de snelstgroeiende start-up in de sector is.

Oscar Autoverhuur begon met meer dan 30 onafhankelijke franchisevestigingen in Nederland en streeft ernaar om uit te breiden naar zo’n 200 vestigingen in het land. Hun focus ligt op betaalbare autoverhuur met uitstekende klantenservice, met als doel de beste autoverhuurder van Nederland te worden.

Samen met lokale garagebedrijven biedt Oscar topservice in de moedertaal van de klanten, waardoor ze een stressvrije autohuurervaring kunnen bieden zonder de complicaties die vaak gepaard gaan met traditionele verhuurbedrijven. Oscar Autoverhuur zet de standaard voor innovatie, servicekwaliteit en klanttevredenheid in de autoverhuursector.

Interesse in onze diensten? Neem dan een kijkje op Kien Oscar. Bij onduidelijkheden kan er uiteraard altijd contact opgenomen worden of je kan langskomen! De koffie staat klaar!

Waarom huren bij Kien?