Fiat 500

0.9 TwinAir Turbo Young
  • Airco
  • Bluetooth
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 47.317 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
G-328-HV
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurDonker rood
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders2
Aantal deuren3
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud875 CC
Omschrijving

Hij is stijlvol en elegant, maar hij zit ook boordevol slimme technieken. Deze compacte maar ruime Fiat 500 is van het bouwjaar 2019 en heeft 47317 kilometer gelopen. Met zijn pittige motor stuurt u deze auto vlot door het verkeer heen. Bij de uitrusting van deze Fiat horen onder meer LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en start-stopsysteem.

De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. Door de audiobediening op het stuur regelt u het volume zonder moeite. Niet te snel, niet langzaam maar precies goed: laat dat maar over aan de cruise control. Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. Met lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Fiat 500 samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.

Als dit de auto is die u zoekt, wacht dan niet langer en plan direct online een proefrit.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
3e hoofdsteun achter (511)
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Brake Assist System
centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Garanties
Nap