Kien Wintercheck

De Kien Wintercheck®

Nu de dagen weer korter worden en de buitentempratuur daalt, is dit het perfecte moment om je Abarth “winterproof” te maken.

Met de Kien Wintercheck® lopen onze servicemonteurs je auto op 10 verschillende punten na, zodat je er zeker van kunt zijn dat je auto maximaal presteert in winterse omstandigheden.

Kies voor de gratis* Kien Wintercheck®!

De servicemonteur controleert je auto op:
 • Voorruit: beschadigingen en steenslag

 • Banden: spanning en profiel

 • Remmen: visuele controle remblokken en schijven

 • Verlichting: inclusief afstelling koplampen

 • Riemen: visuele controle multiriemen

 • Accu: conditie en laadspanning

 • Koelsysteem: visuele controle op lekkage

 • Ruitenwissers: werking en afstelling

 • Peil vloeistoffen: olie, koelvloeistof en remvloeistof

Doe de Kien Wintercheck®

*De Kien Wintercheck® is gratis voor onze Kien Service Pas houders. Heb jij geen Kien Service Pas? Dan betaal je voor een Kien Wintercheck® slechts €19,95

Winterbanden

Zoals je wellicht al weet zijn winterbanden speciaal ontwikkeld voor temperaturen onder de 7 graden Celsius. Niet alleen met sneeuw maar ook op droog of nat wegdek. Ze zijn in staat om meer en snel water af te voeren.

TIP! Wissel nu al je banden voor het gaat sneeuwen! Meestal ervaren wij een enorme drukte als de eerste sneeuwvlokjes vallen.

Plan hier jouw werkplaatsafspraak

Afspraak is afspraak!

Wij bieden je 24 uur per dag de mogelijkheid om een werkplaatsbezoek online te plannen. Natuurlijk kun je zelf de datum kiezen, het is tenslotte jouw kostbare tijd!

Genomen maatregelen m.b.t. coronavirus

Ook wij nemen maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Tegelijk zijn wij op zoek naar mogelijkheden om je in deze rare periode zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn! Zo kunnen wij uw auto bijvoorbeeld halen en weer retour brengen.

Veelgestelde vragen

Jazeker! Onze servicemonteurs zijn professioneel geschoold en beschikken over de juiste expertise om alle merken auto’s van onderhoud of reparaties te voorzien.

Onze werkplaats is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Bij onze vestiging in Velp kun je voor noodgevallen op zaterdag tussen 9.00 tot 13.00 uur terecht.

Op dit moment is het antwoord op die vraag onzeker. Door de maatregelen die al genomen zijn en de maatregelen die ongetwijfeld nog gaan komen, zou de levering van je auto vertraging kunnen oplopen. We zullen je hiervan altijd op de hoogte stellen. Op dit moment is er echter nog geen reden om te vermoeden dat leveringen vanuit onze merken vertraagd zijn.

Indien gewenst kunnen wij de auto bij je thuis afleveren. Wij adviseren je dan om ruim van tevoren contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen inplannen. Daarnaast is het advies om minstens 2 uur na de aflevering nog geen gebruik van de auto te maken.

Uiteraard kan de onderhoudsbeurt aan je auto op een andere datum worden gepland. Neem gerust contact met ons op.

Auto’s die worden ingezet voor het vervangend vervoer zijn ten minste 2 uur niet gebruikt of worden pas de daarop volgende dag weer ingezet. Daarnaast worden de auto’s na gebruik gereinigd, met in ieder geval speciale aandacht voor stuur, handgrepen, schakelpook en touchscreens.

Wij zullen je, bij voorkeur telefonisch of digitaal, vragen of je de afgelopen 14 dagen in risicogebieden bent geweest en/of je in contact bent geweest met een iemand van wie je vermoed dat zij/hij het Coronavirus heeft. Indien dit het geval is zullen wij je vragen of de afspraak verplaatst kan worden naar een later moment.

Als dit niet het geval is kan de afspraak gewoon doorgaan. Uiteraard wordt hierbij de veiligheid tijdens het gebruik van je auto uitvoerig bekeken. We hebben de maatregelen aan de servicebalie en in de werkplaats aangescherpt. Zo vragen we voor jouw en onze veiligheid of je:

 • Alles wat aan de autosleutel hangt wil verwijderen, voordat je de sleutel achterlaat op de balie
 • Te wachten voor de aangegeven belijning bij de werkplaats receptie
 • De autosleutel te ontsmetten met de daarvoor bestemde reinigingsdoekjes
 • Gepaste afstand te bewaren van andere klanten en de receptionisten, in ieder geval 1,5 meter

Onze receptionisten blijven achter hun bureau zitten. We kunnen ons voorstellen dat dit wat afstandelijk overkomt. Nogmaals: zo bedoelen wij het niet. Het is voor jouw en onze veiligheid! Ook onze monteurs houden in de werkplaats gepaste afstand van elkaar. Na onderhoud en/of reparatie worden de high-touch-gebieden gedesinfecteerd.

 • Wij schudden tijdelijk geen hand meer
 • Wij houden gepaste afstand als wij met je in gesprek zijn
 • Wij volgen strikt de protocollen omtrent het handen wassen op
 • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en papieren handdoekjes voor eenmalig gebruik
 • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de high-touch-gebieden
22 oktober 2023|