Dit is de 100% elektrische E-Ducato

Emissievrij ondernemen! Dat is het doel van de nieuwe volledig elektrische E-Ducato. Vanaf nu kun je hem bij ons bestellen. Dan krijg je een actieradius tot 370 kilometer, 5 jaar geprogrammeerd onderhoud, 5 jaar autogarantie en tot 10 jaar garantie op de batterij. Deze investering is leverbaar vanaf €51.900,-. Ook DHL was enthousiast en gaat de samenwerking met de E-Ducato graag aan!

100% efficiëntie op product en project…

Omdat er geen uitstekende delen aan de onderkant van het chassis zijn, is er voldoende ruimte om de accu’s onder de vloer te plaatsen. Hierdoor blijven de laadmogelijkheden gelijk met een brandstof Ducato en varieert van 10 tot maarliefst 17 m3! Naast het feit dat je bijna 2 ton aan gewicht kunt vervoeren is de wegligging perfect dankzij het lage zwaartepunt.

De E-Ducato in het kort

  • De configuratiemogelijkheden bieden een oplossing voor elke transportbehoefte namelijk: 4 verschillende lengtes, chassis cabines en personenvervoer.
  • Laadvolume van 10 tot 17 m3 & laadvermogen tot 1.910 kg.
  • Modulair accusysteem met een actieradius tot 230 of zelfs 370 km in stedelijke omgeving.
  • Prijzen beginnen bij €51.900,- voor de 3.5-ton lengte 2 wielbasisversie gesloten bestel (10 m3 laadvolume).
  • Het maximale GVW is leverbaar tot 4,25 ton.
  • Bij de lancering zijn 5 jaar geprogrammeerd onderhoud en 5 jaar autogarantie inbegrepen.
kien-fiat-professional-e-ducato

Van start met DHL

Een elektrische voertuig ontwikkel je niet zomaar! Daar gaat 5 jaar aan praktijkervaring aan vooraf! Hoe kun je dat beter testen dan met het grootste transportbedrijf DHL?

Vanaf 2016 werken Stellantis en DHL nauw samen met de ontwikkeling van de E-Ducato. Ruime 4.000 voertuigen hebben in een jaar meer dan 50 miljoen kilometers gereden onder alle rij-, laad- & weersomstandigheden. Alle data is uiterst geanalyseerd en verbeterd. Tevens is de gebruikservaring in die tijd nog verder geoptimaliseerd.

5 jaar garantie en onderhoud, tot 10 jaar garantie op de batterij

De prijslijst van elektrische E-Ducato start bij € 51.900,- voor de 3,5 ton lengte 2 wielbasisversie (laadvolume van 10 m3), en stopt bij € 75.900 voor de 4,25 ton lengte 4 hoogte 3 versie. Voertuigen die zijn uitgerust met een batterij van 79 kWh, hebben ook een acculader van 11 kW. In de lanceringsfase zijn 5 jaar geprogrammeerd onderhoud en 5 jaar autogarantie bij de prijs inbegrepen.

Het is al snel ook financieel interessant om voor de E-Ducato te kiezen. Om maar een voorbeeld te geven: de E-Ducato biedt in de praktijk een brandstofbesparing van ongeveer € 15.000 op een vergelijkbare dieselversie die 150.000 km aflegt, met onderhoudskosten die meer dan 40% lager zijn dan die van een bedrijfswagen met vergelijkbare afmetingen.

Deel dit bericht, kies hier je platform!