Home/Nieuws/Fiat Professional/Dit is de 100% elektrische E-Ducato
Bericht: Dit is de 100% elektrische E-Ducato
Bericht: Dit is de 100% elektrische E-Ducato
Bericht: Dit is de 100% elektrische E-Ducato
Bericht: Dit is de 100% elektrische E-Ducato
Bericht: Dit is de 100% elektrische E-Ducato
Bericht: Dit is de 100% elektrische E-Ducato

Dit is de 100% elektrische E-Ducato

Emissievrij ondernemen! Dat is het doel van de nieuwe volledig elektrische E-Ducato. Vanaf nu kun je hem bij ons bestellen. Dan krijg je een actieradius tot 370 kilometer, 5 jaar geprogrammeerd onderhoud, 5 jaar autogarantie en tot 10 jaar garantie op de batterij. Deze investering is leverbaar vanaf €51.900,-. Ook DHL was enthousiast en gaat de samenwerking met de E-Ducato graag aan!

100% efficiëntie op product en project…

Omdat er geen uitstekende delen aan de onderkant van het chassis zijn, is er voldoende ruimte om de accu’s onder de vloer te plaatsen. Hierdoor blijven de laadmogelijkheden gelijk met een brandstof Ducato en varieert van 10 tot maarliefst 17 m3! Naast het feit dat je bijna 2 ton aan gewicht kunt vervoeren is de wegligging perfect dankzij het lage zwaartepunt.

De E-Ducato in het kort

 • De configuratiemogelijkheden bieden een oplossing voor elke transportbehoefte namelijk: 4 verschillende lengtes, chassis cabines en personenvervoer.
 • Laadvolume van 10 tot 17 m3 & laadvermogen tot 1.910 kg.
 • Modulair accusysteem met een actieradius tot 230 of zelfs 370 km in stedelijke omgeving.
 • Prijzen beginnen bij €51.900,- voor de 3.5-ton lengte 2 wielbasisversie gesloten bestel (10 m3 laadvolume).
 • Het maximale GVW is leverbaar tot 4,25 ton.
 • Bij de lancering zijn 5 jaar geprogrammeerd onderhoud en 5 jaar autogarantie inbegrepen.
kien-fiat-professional-e-ducato

Van start met DHL

Een elektrische voertuig ontwikkel je niet zomaar! Daar gaat 5 jaar aan praktijkervaring aan vooraf! Hoe kun je dat beter testen dan met het grootste transportbedrijf DHL?

Vanaf 2016 werken Stellantis en DHL nauw samen met de ontwikkeling van de E-Ducato. Ruime 4.000 voertuigen hebben in een jaar meer dan 50 miljoen kilometers gereden onder alle rij-, laad- & weersomstandigheden. Alle data is uiterst geanalyseerd en verbeterd. Tevens is de gebruikservaring in die tijd nog verder geoptimaliseerd.

5 jaar garantie en onderhoud, tot 10 jaar garantie op de batterij

De prijslijst van elektrische E-Ducato start bij € 51.900,- voor de 3,5 ton lengte 2 wielbasisversie (laadvolume van 10 m3), en stopt bij € 75.900 voor de 4,25 ton lengte 4 hoogte 3 versie. Voertuigen die zijn uitgerust met een batterij van 79 kWh, hebben ook een acculader van 11 kW. In de lanceringsfase zijn 5 jaar geprogrammeerd onderhoud en 5 jaar autogarantie bij de prijs inbegrepen.

Het is al snel ook financieel interessant om voor de E-Ducato te kiezen. Om maar een voorbeeld te geven: de E-Ducato biedt in de praktijk een brandstofbesparing van ongeveer € 15.000 op een vergelijkbare dieselversie die 150.000 km aflegt, met onderhoudskosten die meer dan 40% lager zijn dan die van een bedrijfswagen met vergelijkbare afmetingen.

Nog meer over de e-ducato weten?

Deel dit bericht, kies hier je platform!

26 april 2021|

Arnhem

Nijmegen

FAQ

Jazeker! Onze servicemonteurs zijn professioneel geschoold en beschikken over de juiste expertise om alle merken auto’s van onderhoud of reparaties te voorzien.

Onze werkplaats is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Bij onze vestiging in Velp kun je voor noodgevallen op zaterdag tussen 9.00 tot 13.00 uur terecht.

Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Op dit moment is het antwoord op die vraag onzeker. Door de maatregelen die al genomen zijn en de maatregelen die ongetwijfeld nog gaan komen, zou de levering van je auto vertraging kunnen oplopen. We zullen je hiervan altijd op de hoogte stellen. Op dit moment is er echter nog geen reden om te vermoeden dat leveringen vanuit onze merken vertraagd zijn.

Indien gewenst kunnen wij de auto bij je thuis afleveren. Wij adviseren je dan om ruim van tevoren contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen inplannen. Daarnaast is het advies om minstens 2 uur na de aflevering nog geen gebruik van de auto te maken.

Uiteraard kan de onderhoudsbeurt aan je auto op een andere datum worden gepland. Neem gerust contact met ons op.

Auto’s die worden ingezet voor het vervangend vervoer zijn ten minste 2 uur niet gebruikt of worden pas de daarop volgende dag weer ingezet. Daarnaast worden de auto’s na gebruik gereinigd, met in ieder geval speciale aandacht voor stuur, handgrepen, schakelpook en touchscreens.

Wij zullen je, bij voorkeur telefonisch of digitaal, vragen of je de afgelopen 14 dagen in risicogebieden bent geweest en/of je in contact bent geweest met een iemand van wie je vermoed dat zij/hij het Coronavirus heeft. Indien dit het geval is zullen wij je vragen of de afspraak verplaatst kan worden naar een later moment.

Als dit niet het geval is kan de afspraak gewoon doorgaan. Uiteraard wordt hierbij de veiligheid tijdens het gebruik van je auto uitvoerig bekeken. We hebben de maatregelen aan de servicebalie en in de werkplaats aangescherpt. Zo vragen we voor jouw en onze veiligheid of je:

 • Alles wat aan de autosleutel hangt wil verwijderen, voordat je de sleutel achterlaat op de balie
 • Te wachten voor de aangegeven belijning bij de werkplaats receptie
 • De autosleutel te ontsmetten met de daarvoor bestemde reinigingsdoekjes
 • Gepaste afstand te bewaren van andere klanten en de receptionisten, in ieder geval 1,5 meter

Onze receptionisten blijven achter hun bureau zitten. We kunnen ons voorstellen dat dit wat afstandelijk overkomt. Nogmaals: zo bedoelen wij het niet. Het is voor jouw en onze veiligheid! Ook onze monteurs houden in de werkplaats gepaste afstand van elkaar. Na onderhoud en/of reparatie worden de high-touch-gebieden gedesinfecteerd.

 • Wij schudden tijdelijk geen hand meer
 • Wij houden gepaste afstand als wij met je in gesprek zijn
 • Wij volgen strikt de protocollen omtrent het handen wassen op
 • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en papieren handdoekjes voor eenmalig gebruik
 • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de high-touch-gebieden

Een auto kopen is natuurlijk best spannend. Daarom heb je na de aflevering ruim de tijd om je auto uitgebreid te proberen: maar liefst 14 dagen lang.

Bestel je een auto bij ons, dan is je oude auto inruilen geen probleem.