Alfa Romeo Giulia

2.0T Sprint
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lederen/stof bekleding
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 44.744 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
N-914-XD
CarrosserieSedan
Bouwjaar2022
KleurBianco alfa
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1995 CC
Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Alfa Romeo Giulia. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Tot de uitrusting van deze Alfa Romeo behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De dab-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. De audiobediening op het stuur is niet alleen handig en praktisch, maar draagt ook bij aan de veiligheid onderweg. Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het full map navigatiesysteem. Gedoe met kabels en stekkers in de sigarettenaansteker is voorbij. De aanwezige draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons zorgt voor wireless recharging van uw smartphone. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. De adaptive cruise control helpt u tijdens elke rit om afstand te houden van uw voorliggers. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Makkelijk en veilig is de keyless start. Met de elektronische sleutel op zak start u de auto met enkel een druk op de knop. Deze auto is voorzien van sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Het rijden met deze Alfa Romeo wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Hoe goed u ook oplet in het verkeer, de dode hoek blijft een risico. Gelukkig is deze Alfa Romeo Giulia voorzien van actieve dodehoekdetectie. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
Garanties
Nap