Alfa Romeo Giulia

2.9 V6 Quadrifoglio
  • 8.8 uconnect navigatiesysteem
  • airco (automatisch)
  • kunstlederen/alcantara bekleding
  • lichtmetalen velgen 19"
  • metaalkleur
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 10.321 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
ZJ-111-H
CarrosserieSedan
Bouwjaar2019
KleurGrigio Vesuvio (donker grijs)
BrandstofBenzine
EnergielabelG
TransmissieHandgeschakeld
BekledingKunstleer
Aantal cilinders6
Aantal deuren4
Afmetingen in cm (L B H)464 X 202 X 143
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Voel de passie waarmee de Italiaanse ontwerpers deze auto hebben gebouwd. De kilometerstand bedraagt slechts 6422 kilometer. De auto is van bouwjaar 2019. De aandrijving wordt verzorgd door een zescilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Het lederen interieur maakt het echt af. De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de uitrusting van deze Alfa Romeo behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Voor de belangrijkste functies van het geluidssysteem hoeft u uw blik niet van de weg te halen. De audiobediening bevindt zich op het stuur. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Alfa Romeo heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. De cruise control zorgt voor een prettige, gelijkmatige koers en minder brandstofgebruik. Deze Alfa Romeo is voorzien van multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Alfa Romeo Giulia is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Een proefrit is natuurlijk de meest overtuigende ervaring. Bel ons nu voor een afspraak!

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
8.8 uconnect navigatiesysteem
airco (automatisch)
kunstlederen/alcantara bekleding
lichtmetalen velgen 19"
metaalkleur
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
adaptief demping systeem
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking
Garanties
Fabrieksgarantie 30-05-2024