Dodge Ram Pick-Up

1500 5.7 V8 4x4 Crew Cab Laramie
  • Bedrijfswagen
  • airco (automatisch)
  • cruise control
  • cruise control adaptief met Stop&Go
  • lederen bekleding
  • LED koplampen
  • lichtmetalen velgen 20"
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 8 km
Brandstof LPG
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
11081
CarrosserieTerreinwagen
Bouwjaar2024
KleurLicht grijs
BrandstofLPG
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders8
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud5654 CC
Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Geniet u maar lekker van het elektrisch bediende glazen panorama dak en het lederen interieur. U hebt het verdiend! Zelfs op de koudste dagen zorgt het verwarmbare stuurwiel, de voorstoelen en de achterbankverwarming ervoor dat u en uw passagiers het nooit koud hebben in deze luxueuze auto. Ook 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, geluidsisolerende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten zijn aan boord.

De functie van de 360 graden camera in deze auto is om u een totaaloverzicht van de omgeving te geven, ongeacht hoe smal de straat of parkeerplek is. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Bedient u de auto liever met uw stem? Dan is het goed om te weten dat spraakbediening aanwezig is. Uw favoriete muziek klinkt beter dan ooit met het ingebouwde high performance audiosysteem. Het full map navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. De uitrusting van deze auto is met automatische airconditioning en keyless entry behoorlijk compleet.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Maak nu een afspraak voor een proefrit!

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
cruise control
cruise control adaptief met Stop&Go
lederen bekleding
LED koplampen
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem full map
parkeer assistent
parkeersensor achter
parkeersensor voor
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verwarmd