Dodge Ram Pick-Up

1500 5.7 V8 4x4 Crew Cab Laramie
  • Bedrijfswagen
  • airco (automatisch)
  • cruise control
  • lederen bekleding
  • LED koplampen
  • lichtmetalen velgen 22"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 95.657 km
Brandstof LPG G3
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
VGD-79-B
CarrosserieOpen laadbak
Bouwjaar2020
KleurZwart
BrandstofLPG G3
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders8
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud5654 CC
Omschrijving

Deze Ram Ram 1500 staat voor u klaar. Een geweldige, nog jonge occasion die goed is voor gemakkelijk nog een tonnetje of twee op de teller. De automatische transmissie en de achtcilinder motor maken het autorijden snel en comfortabel. Het uiterst stabiele rijgedrag is te danken aan de aanwezige luchtvering. Binnenin zien we een fraai afgewerkt lederen interieur. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Pak aan, 't is winter! Zo'n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! Ook 22 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en verstelbare lendensteunen horen tot de voorzieningen op deze auto.

Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur of met spraak. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De cruise control houdt de snelheid constant. Dat is relaxt reizen! Komt u aanlopen, dan ontgrendelt de keyless entry gastvrij de sloten. Da's een makkelijke optie!

Aan boord van deze Ram houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. De auto is ook uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Als dit de auto is die u zoekt, wacht dan niet langer en plan direct online een proefrit.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
cruise control
lederen bekleding
LED koplampen
lichtmetalen velgen 22"
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
afdaal assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
Nap