Dodge Ram Pick-Up

1500 5.7 V8 4x4 Crew Cab Laramie Night
  • Bedrijfswagen
  • airco (automatisch)
  • cruise control
  • cruise control adaptief met Stop&Go
  • lederen bekleding
  • LED koplampen
  • lichtmetalen velgen 20"
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 47 km
Brandstof LPG
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
11078
CarrosserieTerreinwagen
Bouwjaar2024
KleurDiamond Black (donker zwart)
BrandstofLPG
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders8
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud5654 CC
Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Dodge Ram 1500. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. De aandrijving van deze Dodge wordt verzorgd door een achtcilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Basisuitvoering? Niks daarvan! Deze komt met lederen interieur, een elektrisch bediende glazen panorama dak en een elektrisch bedienbare achterklep. De achterbankverwarming, het verwarmbare stuurwiel en de verwarmbare voorstoelen brengen passagiers en bestuurder snel weer op temperatuur, ongeacht hoe koud het buiten is. Verder is de Dodge uitgerust met: 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, geluidsisolerende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Elk van de vier camera's op deze auto draagt bij aan het creëren van een onbelemmerd uitzicht van 360 graden rondom de auto. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. U kunt het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur of zelfs met uw stem. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. U kunt bij het inparkeren natuurlijk niet aan alle kanten ogen hebben. Daarom is deze Dodge Ram 1500 voorzien van parkeersensoren!

De geavanceerde technologie in deze Dodge is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. U bent mede dankzij dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
cruise control
cruise control adaptief met Stop&Go
lederen bekleding
LED koplampen
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem full map
parkeer assistent
parkeersensor achter
parkeersensor voor
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verwarmd