Dodge Ram Pick-Up

1500 5.7 V8 4x4 Crew Cab Laramie GT
  • Bedrijfswagen
  • airco (automatisch)
  • cruise control
  • lederen bekleding
  • LED koplampen
  • lichtmetalen velgen 20"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 30.848 km
Brandstof LPG G3
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
VVL-89-T
CarrosserieTerreinwagen
Bouwjaar2023
KleurZwart
BrandstofLPG G3
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders8
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud5654 CC
Omschrijving

Betrouwbaar in kwaliteit, een topper in rijprestaties en qua conditie in blakende vorm. Deze Dodge Ram 1500 staat voor u klaar! Dankzij de achtcilinder motor en de automatische transmissie, is het autorijden snel en comfortabel. Passend bij een auto in het hogere segment is de luchtvering, en dat is te merken aan de gelijkmatige wegligging. De auto is voorzien van leren bekleding - een fraaie en sfeerverhogende extra. Deze auto biedt stoelverwarming, een verwarmbare achterbank en een verwarmbaar stuur, waardoor het zelfs op de koudste dagen aangenaam rijden is. Het elektrisch bediende glazenpanorama dak zorgt voor licht en gevoel van ruime. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, geluidsisolerende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Ook achter de auto geen verrassingen bij het inparkeren. Daarvoor zorgt de achteruitrijcamera. Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. Ook het geluid aan boord is top-of-the-line. Het high performance audiosysteem levert superieure prestaties. Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het full map navigatiesysteem! De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Deze auto is voorzien van cruise control en keyless entry.

Deze Dodge biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Bij een noodstop gebeurt er heel veel tegelijk: gas los, rempedaal in, kijken, sturen. Dan is het een veilig gevoel dat de Brake Assist uw remactie tot het maximum oppept. U bent mede dankzij dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Belangstelling? Bel ons en we leggen de sleutels klaar voor een proefrondje.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
cruise control
lederen bekleding
LED koplampen
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
parkeersensor voor
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verwarmd
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
Garanties
Nap