Dodge Ram Pick-Up

1500 5.7 V8 Crew Cab 5'7 Blackline
  • Bedrijfswagen
  • airco
  • cruise control
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 34.241 km
Brandstof LPG G3
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
VSV-47-H
CarrosserieTerreinwagen
Bouwjaar2023
KleurDiamond Black (donker zwart)
BrandstofLPG G3
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders8
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud5654 CC
Omschrijving

Het is een auto die er nog jaren tegenaan kan, deze Dodge Ram 1500 die 34241 kilometer op de teller heeft staan. De aandrijving van deze Dodge wordt verzorgd door een achtcilinder motor en een automatische transmissie. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer trailer assistent, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en neerklapbare achterbank.

Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. Lekker koersen op een constante snelheid: daarvoor zorgt de cruise control. De uitrusting van deze auto is met boordcomputer en centrale portiervergrendeling behoorlijk compleet.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.

Interesse voor deze Dodge Ram 1500? Kom 'm dan van dichtbij bekijken. We maken graag een afspraak.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco
cruise control
aanhanger assistent
achterbank neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
boordcomputer
bots herkenning en activatie
Garanties
Nap