Fiat 500E

Icon 42 kWh
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem full map
  • panoramadak
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 29.317 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
K-619-FB
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurIce white
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren3
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a27-11-2020
Gewicht1265 Kg
Omschrijving

Duurzaam en dynamisch, de Fiat 500E verenigt deze twee uitersten in zich. Dit is een auto uit 2020, er staat 29317 kilometer op de teller. Stil en stevig optrekken zonder extra uitstoot? De elektromotor zorgt ervoor! De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Inparkeren? Met de achteruitrijcamera heeft u er geen omkijken meer naar! Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Navigatie, onderhoudsstatus, vergrendeling, audio... de mogelijkheden van remote services zijn haast oneindig. Ook deze auto laat zich bedienen en analyseren via uw smartphone! Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het full map navigatiesysteem. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Ook is de Fiat uitgerust met: DAB ontvangst, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Misschien wilt u eerst een afspraak maken om te beleven waarom elektrisch rijden de toekomst heeft. Natuurlijk! Neem contact op en maak een proefrit!

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 16"
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem full map
panoramadak
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
Bovag
Draaiende delen
Nap