Fiat Doblò

Cargo 1.6 MJ L2H1 Maxi SX
  • Bedrijfswagen
  • armsteun voor
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • Cruise control (416)
  • Handmatig bediende airconditioning met pollenfilter (025)
  • lendesteunen (verstelbaar)
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 67.885 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-681-XK
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2019
KleurLicht grijs
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Een keurige auto, dat is deze Fiat Doblò Cargo, die 67871 kilometer heeft gelopen. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Het passagiersgedeelte van deze personenauto is voorzien van een schuifdeur. Dat betekent een royale instap zonder openslaande portieren! Ook elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor horen tot de voorzieningen op deze auto.

Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige navigatiesysteem. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. Ook lekker handig is de audiobediening op het stuur. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Deze Fiat is voorzien van cruise control, airconditioning, buitentemperatuurmeter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.

Interesse voor deze Fiat Doblò Cargo? Kom 'm dan van dichtbij bekijken. We maken graag een afspraak.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
armsteun voor
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Cruise control (416)
Handmatig bediende airconditioning met pollenfilter (025)
lendesteunen (verstelbaar)
navigatiesysteem full map
Parkeersensoren achter (508)
zijschuifdeur rechts
achteropkomend verkeer waarschuwing
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
Nap