Fiat Talento

1.6 MJ EcoJet L2H1
  • Bedrijfswagen
  • airco
  • cruise control
  • navigatiesysteem full map
  • parkeersensor achter
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 94.182 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-231-FG
CarrosserieBus
Bouwjaar2019
KleurLicht wit
BrandstofDiesel
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren8
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Fiat Talento. Deze diesel heeft een handgeschakelde zesversnellingsbak. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. Achterportieren kunnen gemakkelijk beschadigd raken als ze bijvoorbeeld door de wind bij uitstappen openslaan. Dat zal niet gebeuren met de aanwezige schuifdeur achter. Verder is de Fiat uitgerust met: elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Schakel simpel en veilig naar uw favoriete artiest met de audiobediening op het stuur. Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het full map navigatiesysteem. Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. Alles vrij achter? De achteruitrijcamera laat het meteen zien. Aan boord van deze Fiat Talento is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Ook verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Deze Fiat is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Bij een gevaarlijke situatie is remmen essentieel. De Brake Assist haalt het maximum uit de remcapaciteiten van deze Fiat Talento.

Wilt u met deze Fiat Talento een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco
cruise control
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
2 zitplaatsen rechtsvoor
achterdeuren met ruiten
achterklep met ruit
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling