Fiat Talento

2.0 MultiJet L1H1 Basis
  • Bedrijfswagen
  • Airconditioning handbediend (025)
  • armsteun voor
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • Cruise control en snelheidsbegrenzer (416)
  • lendesteunen (verstelbaar)
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 16.728 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VLS-67-L
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2021
KleurWit (5ca)
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1997 CC
Omschrijving

Stijlvol en veelzijdig, dat zijn misschien wel de belangrijkste kenmerken van de Fiat Talento. Dit exemplaar is bovendien voorzien van verschillende systemen die het autorijden aangenamer en veiliger maken. Met zijn dieselmotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Passagiers stappen gemakkelijk in en uit door de schuifdeur met z′n ruime opening. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Terwijl het full map navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Voorzien van cruise control, dus vriendelijk voor de inzittenden én de benzinetank. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze Fiat Talento als zich een noodsituatie voordoet.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
Airconditioning handbediend (025)
armsteun voor
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Cruise control en snelheidsbegrenzer (416)
lendesteunen (verstelbaar)
navigatiesysteem full map
Parkeersensoren achter (508)
Zijschuifdeur rechts zonder raam (523)
2 zitplaatsen rechtsvoor
achteropkomend verkeer waarschuwing
Airbag bestuurder (500)
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Nap