Jeep Avenger

Summit 54kWh
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem
  • warmtepomp
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 319 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-974-HP
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurZwart
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Datum deel 1a01-04-2024
Gewicht1495 Kg
Omschrijving

Een optimaal rijbereik, geen emissies en probleemloze techniek. Met de Jeep Avenger haalt u een elektrische auto van topklasse in huis. Het aantal kilometers dat u op een acculading kunt rijden, is ruimschoots genoeg voor de gangbare dagelijkse ritten, en het opladen kan in de meeste gevallen 's nachts gebeuren. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit komt; hij heeft slechts 319 kilometer afgelegd. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel en in delen neerklapbare achterbank.

Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de achteruitrijcamera wel voor! Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Waar u zelf ook bent, u staat altijd in contact met de auto via de app op uw smartphone. Zo controleert u uiteenlopende functies, ook op afstand. In deze Avenger vindt u schakelaars op het stuur om het audiosysteem te bedienen en het navigatiesysteem. Gedoe met kabels en stekkers in de sigarettenaansteker is voorbij. De aanwezige draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons zorgt voor wireless recharging van uw smartphone. Met automatische airconditioning, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel is deze Jeep helemaal compleet.

De automatische veiligheidssystemen in deze Jeep fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Deze Jeep Avenger is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. In deze Jeep vinden we verder een dodehoekdetectie, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Altijd al elektrisch willen rijden? Het moment voor een proefrit is nu!

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem
warmtepomp
11 kW lader
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
afdaal assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor
Garanties
Nap