Jeep Grand Cherokee

3.6 Overland
  • Bedrijfswagen
  • airco (automatisch)
  • lichtmetalen velgen 20"
  • luxe lederen bekleding
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
  • panoramadak
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 26 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
V-83-FHJ
CarrosserieMPV
Bouwjaar2024
KleurDiamond Black (donker zwart)
BrandstofBenzine
EnergielabelG
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders6
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud3604 CC
Omschrijving

Alle technologie in de Jeep Grand Cherokee is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Voor een optimale rijhoogte, meer comfort en verhoogde stabiliteit zorgt de automatische luchtvering. Het lederen interieur is een stijlvolle extra van deze Jeep Grand Cherokee. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze Jeep Grand Cherokee is voorzien van verwarmbare voorstoelen. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Het panoramadak geeft extra sfeer aan het interieur en biedt een prachtige doorkijk naar buiten. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. Ook achterin is iedereen snel op temperatuur door de verwarmde achterbank. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 20 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch bediende, verwarmde en inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Spraaksturing is onderdeel van de uitrusting van deze auto. Met uw stem kunt u de belangrijkste voertuigfuncties bedienen. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen full map navigatiesysteem aan boord! Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Nekkramp en verdraaide schouders zijn verleden tijd. Door de achteruitrijcamera is iedere meter achter de auto glashelder in beeld. De elektronische systemen in deze Jeep helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. De sensor van de keyless entry herkent u van dichtbij en ontgrendelt de auto alvast voor u.

De geavanceerde technologie in deze Jeep is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem.

Als u meer wilt weten over deze Jeep, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
lichtmetalen velgen 20"
luxe lederen bekleding
metaalkleur
navigatiesysteem full map
panoramadak
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
afdaal assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Nap