Jeep Renegade

1.0T Limited
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • elektrisch glazen panorama-dak
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 23.605 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
K-598-LL
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurAlpine white (licht wit)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Jeep Renegade. Op de teller van deze auto staat slechts 23608 kilometer. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Fijn zo'n elektrisch bediend glazen panoramadak. Verder is de Jeep uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. U bedient het full map navigatiesysteem en het audiosysteem met DAB-radio via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. De parkeersensoren registreren alles. Ook dat ene paaltje dat net buiten uw gezichtsveld valt. Het luxeniveau in deze Jeep is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De uitrusting van deze Jeep is met automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Deze Jeep biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u meer wilt weten over deze Jeep, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
elektrisch glazen panorama-dak
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
Nap