Jeep Renegade

1.3T DDCT Longitude
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 17"
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 87.915 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
J-693-FZ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurSting gray (licht grijs)
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Jeep Renegade altijd de controle. Deze auto uit 2020 heeft 87915 kilometer op de teller staan. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Tot de uitrusting van deze Jeep behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. In deze Renegade vindt u schakelaars op het stuur om het audiosysteem met dab-ontvangst te bedienen. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Kom-maar-kom-maar...ho! Zo eenvoudig is het voordeel van parkeersensoren. En zo behulpzaam! De cruise control betekent gemak, comfort en zuinig rijden. Ook is de Jeep uitgerust met: keyless entry, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. U bent mede dankzij hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Indien u interesse heeft in deze Jeep, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 17"
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Garanties
Nap