Jeep Wrangler

2.0T Rubicon
  • Bedrijfswagen
  • airco (automatisch)
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem full map
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 88 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
11060
CarrosserieTerreinwagen
Bouwjaar2024
KleurFirecracker Red (donker rood)
BrandstofBenzine
EnergielabelG
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1995 CC
Omschrijving

Betrouwbaar in kwaliteit, een topper in rijprestaties en qua conditie in blakende vorm. Deze Jeep Wrangler staat voor u klaar! De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 88 De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. Het verwarmbare stuurwiel is een teken van ultieme luxe. Deze voorziening is een topklasse auto waardig. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en verstelbare lendensteunen.

Zelfs een kleine aanrijding kan flinke kosten veroorzaken. Gelukkig laat de achteruitrijcamera precies zien wat er zich achter de auto bevindt en geeft een waarschuwingssignaal. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. Topprestaties in muziek en geluid? Dat is bijgeleverd in de vorm van het high performance audiosysteem! Het full map navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. De uitrusting van deze auto is met automatische airconditioning, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Jeep in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Bel nu onze verkoopadviseur voor een proefrit!

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
audio installatie premium
Autonomous Emergency Braking