Jeep Wrangler

392 Rubicon
  • Bedrijfswagen
  • VAN
  • 2024 Model
  • 476 PK
  • Uitlaat kleppen
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 34 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
11049
CarrosserieTerreinwagen
Bouwjaar2024
KleurHigh Velocity Yellow
BrandstofBenzine
EnergielabelG
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders8
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Jeep Wrangler 392. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De aandrijving wordt verzorgd door een achtcilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Wat de weg ook doet, deze 4x4 heeft elke ondergrond stevig te pakken dankzij de vierwielaandrijving. Met zijn lederen bekleding is deze auto comfortabel en stijlvol. De verwarmbare achterbank is een traktatie voor iedereen die achterin plaatsneemt. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. In deze Jeep profiteert u onder andere ook van: sportuitlaat, extra getint glas en metallic lak.

Qua muziekbeleving onderweg gaat deze auto ook een stevige stap verder dankzij het high performance audiosysteem. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Deze Jeep Wrangler 392 maakt het rijden graag gemakkelijk. Daarom verzorgt de regensensor de mate van ruitreiniging die de ruitenwissers moeten leveren bij neerslag. Gemak staat voorop bij deze Jeep Wrangler 392. Bijvoorbeeld merkbaar aan de keyless entry.

In de Jeep Wrangler 392 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Wanneer u hard moet remmen, is elke decimeter verkorting van de remweg essentieel. Voor extra remkracht zorgt dan de Brake Assist.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
4x4
12v
ABS
Airbag(s) gordijn
Airco Automatisch
Apple CarPlay
Armsteun
Audio installatie premium
bi xenon
Extra getint glas
Instructieboekjes aanwezig
Keyless entry