Jeep Wrangler

Unlimited 4xe 380 Rubicon
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem full map
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 12.465 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-663-RJ
CarrosserieTerreinwagen
Bouwjaar2022
KleurLicht rood
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1995 CC
Omschrijving

Dat u het milieu wilt sparen, wil nog niet zeggen dat u aan rijcomfort moet inleveren. De Jeep Wrangler Unlimited is een comfortabele en ruime hybride auto. Dit exemplaar van het bouwjaar 2022 heeft 12465 kilometer gelopen. Elektrisch rijden of benzine? Deze hybride Jeep Wrangler Unlimited combineert de pluspunten van allebei naar keuze. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze Jeep Wrangler Unlimited voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. Als de 'r' in de maand zit, komt zo'n verwarmd stuurwiel als geroepen! Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, trailer assistent, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Ook achter de auto geen verrassingen bij het inparkeren. Daarvoor zorgt de achteruitrijcamera. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. Audio-installatiesysteem en full map navigatiesysteem zijn gecombineerd. Zo wordt zelfs gesproken route-informatie een luisterervaring! En dankzij bluetooth klinkt uw favoriete playlist geweldig. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Ook is de Jeep uitgerust met: keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

Als bestuurder van deze Jeep bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie, frontale botsbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
aanhanger assistent
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
audio installatie