Jeep Wrangler

Unlimited 4xe 380 Rubicon
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem full map
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 1.975 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-377-FX
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2022
KleurHigh Velocity Yellow
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1995 CC
Omschrijving

Een keurige auto, dat is deze Jeep Wrangler Unlimited, die 1310 kilometer heeft gelopen. Deze hybride auto beschikt over een verbrandingsmotor én een elektromotor. Daardoor rijdt de auto zeer comfortabel en is tegelijk zuinig in het verbruik. De auto is voorzien van leren bekleding - een fraaie en sfeerverhogende extra. Winterse omstandigheden? Geniet dan van het comfort van de stoelverwarming! Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, trailer assistent, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Onderweg is er het bijdetijdse full map navigatiesysteem, bij het inparkeren de achteruitrijcamera en op elk gewenst moment het eersteklas audio-installatiesysteem. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Een plekje vinden in de binnenstad is één, inparkeren is twee. Voor dat laatste heeft deze Jeep Wrangler Unlimited prima parkeersensoren die u een handje helpen. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Autosleutels? Overbodig. Met de elektronische token op zak stapt u zo in en met een druk op de start-stopknop is de motor in bedrijf.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het systeem van forward collision warning, of in gewoon Nederlands ‘botswaarschuwing′, treedt in werking als de sensor te weinig afstand signaleert met een voor- of tegenligger. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u altijd veilig onderweg.

Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
aanhanger assistent
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem