De Kien Dagtour 2024

Een rit vol plezier en spektakel!

Afgelopen zaterdag, 20 april 2024, was een dag om nooit te vergeten voor autoliefhebbers en enthousiastelingen van klassieke schoonheid. De Kien Dag Tour 2024 bracht een geweldige mix van prachtige auto’s van allerlei merken, boeiende rondleidingen en culinaire verwennerij, allemaal samengebracht in een enerverende reis die onze harten sneller deed kloppen.

Rijden en klassiekers!

Na een kop koffie, een heerlijke cake en een speech vertrokken we vol verwachting vanuit Kien, onze thuisbasis voor deze onvergetelijke dag. De motoren ronkten met opwinding terwijl we ons opmaakten voor een dag vol avontuur. Onze eerste stop was het prachtige Museum Metropole, een oase van klassieke autogeschiedenis waar de tijd leek stil te staan te midden van glanzende carrosserieën en historische charme. Onder begeleiding van de gids werden we meegenomen op een reis door de tijd, waarbij elk voertuig een verhaal vertelde van innovatie, stijl en passie. De rondleiding werd vooraf bekroond met een heerlijke lunch.

Na deze verkwikkende tussenstop vervolgden we onze reis door adembenemende landschappen. De kronkelende wegen en majestueuze uitzichten boden een perfecte achtergrond voor onze reis.

Heerlijk eten bij Kien

Bij terugkomst bij Kien werden we verwelkomd met open armen en een heerlijk driegangenmenu dat onze smaakpapillen verwarmde. Te midden van gelach, verhalen en het delen van ervaringen, sloten we de dag af met een gevoel van voldoening en dankbaarheid, wetende dat we samen iets bijzonders hadden gecreëerd.

Terwijl we terugkijken op de Kien Dag Tour 2024, koesteren we niet alleen de herinneringen aan de prachtige auto’s en adembenemende landschappen, maar ook de banden die we hebben gesmeed en de momenten van pure vreugde die we hebben gedeeld.

Wij bij Kien kijken terug op geslaagde dag en hebben het enorm naar ons zin gehad. We hopen dat alle deelnemers hebben genoten. Hopelijk zien we jullie van de zomer bij de Kien Tour 2024 in Italië en anders bij de volgende dag tour!

De Aftermovie

De foto’s