Het 4WD Festival 2023: Ontmoet ons op 23 & 24 september aanstaande!

Het 4WD Festival staat voor de deur, en Kien Automotive kan nauwelijks wachten om deel uit te maken van dit adrenaline-pompende outdoor-4×4-lifestyle evenement. Op 23 en 24 september 2023 zal het festivalterrein op de crossbaan van Berghem bruisen van activiteit, en wij nodigen jou uit om samen met ons te genieten van de ultieme off-road ervaring!

Bij Kien Automotive geloven we dat de beste manier om onze gewaardeerde klanten te leren kennen is door samen plezier te maken en grenzen te verleggen. Daarom geven we met veel enthousiasme GRATIS toegangskaarten weg voor het 4WD Festival. Dit is jouw kans om de opwinding van het off-road rijden te ervaren en tegelijkertijd onze deskundige medewerkers te ontmoeten.

Met een van onze toegangskaarten krijg je de keuze om op zaterdag of zondag te komen genieten van het festival. Breng je eigen 4×4-voertuig mee en ervaar de spanning van het off-road avontuur op de crossbaan van Berghem. Maar dat is niet alles! Je kunt ook meerijden in een van de twee Jeep’s, bestuurd door onze ervaren Kien Automotive Jeep instructeurs. Laat je leiden door de uitdagende terreinen terwijl je geniet van de sensatie van het off-road rijden.

Wees echter snel, want het principe “wie het eerst komt, wie het eerst maalt” is hier van toepassing. Met slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, zullen ze snel verdwijnen, dus wacht niet te lang om de jouwe te claimen!

Het 4WD Festival is de perfecte gelegenheid om onze passie voor off-road voertuigen te delen en samen onvergetelijke herinneringen te creëren. Dus, markeer 23 en 24 september 2023 in je agenda en kom langs bij de Kien Automotive stand om de opwinding van het 4WD Festival met ons te delen.

Bij Kien Automotive kijken we er naar uit om jou te verwelkomen en samen een geweldig avontuur te beleven op het 4WD Festival. Mis deze kans niet om de kracht van off-road rijden te ervaren en onze gepassioneerde medewerkers te ontmoeten. We zien je daar!

Ja, graag kom ik naar het 4WD Festival!

    Welke dag wil je komen?

    Persoonlijke gegevens

    Hoe kunnen we je bereiken?

    Deel dit bericht, kies hier je platform!