Beoordeling

Meneer en mevrouw reden al een mooie Fiat 500C in de kleur Rosso Passione en waren op zoek naar een leuke vervanger voor de Fiat. Ze hadden slechts 2 eisen…

  1. Het moet een cabrio zijn
  2. Het moet een automaat zijn

Met die gedachte kwamen meneer en mevrouw naar Velp en zagen daar de Abarth ScorpioneOro bij ons in de showroom staan. Die was gaaf! Maar het was geen cabrio en zeker geen automaat.

Na diverse Fiat’s te hebben bekeken, kwam product specialist Leon met een idee. De ScorpioneOro van onze vestiging in Nijmegen is een cabrio en met automaat. Nou, daar hoefde meneer en mevrouw niet lang over na te denken!

Ze werden direct verliefd op de gelimiteerde auto en waren er zo gek op, dat ze geheel in stijl hun nieuwe auto op kwamen halen. Net als de ScorpioneOro geel/zwart gekleed, schorpioen op de nagels gelakt en mevrouw had zelfs op maat gemaakte Abarth oorbellen in!

Wij weten zeker dat onze ScorpioneOro op een goed adresje terecht is gekomen en wij wensen meneer en mevrouw nog veel plezierige en veilige kilometers toe in deze fantastische auto…

En wat waren ze blij!