Dodge Ram Pick-Up

1500 5.7 V8 4x4 Crew Cab Laramie
  • Bedrijfswagen
  • airco (automatisch)
  • cruise control
  • cruise control adaptief met Stop&Go
  • lederen bekleding
  • LED koplampen
  • lichtmetalen velgen 20"
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 7 km
Brandstof LPG
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
11082
CarrosserieTerreinwagen
Bouwjaar2024
KleurLicht grijs
BrandstofLPG
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders8
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud5654 CC
Omschrijving

Bij het ontwerpen van de Dodge Ram 1500 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De aandrijving wordt verzorgd door een achtcilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Als u nog nooit een elektrisch bediend glazen panorama dak hebt gehad, is dit echt een ontdekking. Licht, lucht en ruimtelijk gevoel maken elke rit tot een feest. Helemaal in dit fraaie lederen interieur. Voorzien van zowel stoelverwarming, verwarmbare achterbank alsook een verwarmbaar stuur, zorgt dit voertuig voor uitstekend comfort tijdens koude dagen. Natuurlijk behoren 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, geluidsisolerende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De 360 graden camera op deze auto is een innovatieve functie die de obstakels rondom de auto in beeld brengt voor een optimaal zicht. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Spraaksturing luistert naar uw stem en bedient de belangrijkste voertuigfuncties. Muziek luisteren wordt genieten met het high performance audiosysteem. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen full map navigatiesysteem aan boord! U bent in deze Dodge ook voorzien van automatische airconditioning en keyless entry.

De automatische veiligheidssystemen in deze Dodge fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Ook helpen het dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
cruise control
cruise control adaptief met Stop&Go
lederen bekleding
LED koplampen
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem full map
parkeer assistent
parkeersensor achter
parkeersensor voor
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verwarmd