Dodge Ram Pick-Up

1500 5.7 V8 4x4 Crew Cab 5'7 Sport
  • Bedrijfswagen
  • cruise control
  • electronic climate controle
  • lederen/stof bekleding
  • lichtmetalen velgen 20"
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 122.472 km
Brandstof LPG G3
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
V-801-RS
CarrosserieTerreinwagen
Bouwjaar2019
KleurLicht zilver
BrandstofLPG G3
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders8
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud5654 CC
Omschrijving

Het is een mooie auto, deze Dodge Ram 1500 uit 2019, hij heeft 122461 kilometer gelopen. Dankzij de achtcilinder motor en de automatische transmissie, is het autorijden snel en comfortabel. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. Bij deze Dodge Ram 1500 is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 20 inch lichtmetalen velgen, halflederen bekleding, trailer assistent, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en verstelbare lendensteunen.

Zodra u naar de 'R' schakelt, gaat de achteruitrijcamera in werking en heeft u een perfect zicht op alles wat zich achter de auto afspeelt. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Audiovolume aanpassen of wisselen van radiozender: dat gaat makkelijk en veilig met de audiobediening op het stuur. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Een handige optie is de keyless entry: de Dodge Ram 1500 opent automatisch alle sloten zodra u dichtbij bent. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.

Zoals u mag verwachten van deze Dodge Ram 1500 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De Brake Assist vergroot de veiligheid door bij een noodsituatie extra power te leveren op het remsysteem. U bent mede dankzij hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
cruise control
electronic climate controle
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 20"
aanhanger assistent
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
alarmsysteem
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
Garanties
Nap