Dodge Ram Pick-Up

1500 5.7 V8 4x4 Crew Cab Laramie Night
  • Bedrijfswagen
  • airco (automatisch)
  • cruise control
  • lederen bekleding
  • LED koplampen
  • lichtmetalen velgen 20"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 47 km
Brandstof LPG
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
V-48-DNT
CarrosserieTerreinwagen
Bouwjaar2024
KleurDiamond Black (donker zwart)
BrandstofLPG
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders8
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud5654 CC
Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Deze Dodge is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Voorin is het ′s winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. In deze Dodge profiteert u onder andere ook van: 22 inch lichtmetalen velgen, LPG-installatie, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem bedient u met knoppen op het stuur of met gesproken commando's. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Deze Dodge is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd!

Deze Dodge is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. In een gevaarlijke situatie is een zo kort mogelijke remweg van levensbelang. De Brake Assist zorgt dat u dan maximaal in de ankers gaat.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
cruise control
lederen bekleding
LED koplampen
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
parkeersensor voor
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verwarmd
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
Garanties
Nap