Fiat 500

0.9 TwinAir Turbo Sport
  • lichtmetalen velgen 16"
  • navigatiesysteem
  • panoramadak
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 62.056 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
TL-772-H
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurLicht grijs
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders2
Aantal deuren3
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud875 CC
Omschrijving

Geavanceerde techniek in een stijlvolle verpakking, dat is een goede omschrijving van deze Italiaan. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. U blijft ook in de scherpe bochten goed ondersteund door de fraaie sportstoelen. Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Geen betere plek om naar goede muziek te luisteren dan in de auto. Daarom treft u hier het high performance audiosysteem aan! Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Uw ogen horen op de weg, toch? Daarom is deze auto voorzien van audiobediening op het stuur. Gemakkelijk én veilig! Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Met parkeersensoren achter, regensensor, cruise control, sportstuurwiel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Fiat helemaal compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Fiat 500 samen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.

Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
lichtmetalen velgen 16"
navigatiesysteem
panoramadak
achterbank in delen neerklapbaar
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
audio installatie premium
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Garanties
Nap