Jeep Wrangler

Unlimited 4xe 380 Overland
  • airco (automatisch)
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem full map
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 62.224 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-362-LK
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2021
KleurZwart
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1995 CC
Omschrijving

Deze fraaie Jeep Wrangler Unlimited is nog nat achter de oren, zo nieuw. Maar de prijs is gebruikt. De hybride motor van deze Jeep Wrangler Unlimited zorgt dat u opvallend veel minder brandstof verbruikt dankzij de ondersteuning van de elektromotor met z'n eigen accu. En die laadt u al rijdend bij. Slim en zuinig! Voorzien van een lederen interieur: stijl en kwaliteit voor u en uw passagiers! Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo'n verwarmd stuurwiel? Ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, treeplanken, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels zijn aan boord.

Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Vanaf elke plek contact maken met deze auto: dat kan met behulp van remote services, die u simpel activeert met uw smartphone. De hoorbare sensatie van het high performance audiosysteem is een ervaring op zich. Waarheen gaat de reis? Het full map navigatiesysteem brengt u trefzeker ter plekke! Deze auto is voorzien van automatische airconditioning, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en lederen versnellingspook.

De geavanceerde technologie in deze Jeep is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. In deze Jeep vinden we verder een dodehoekdetectie, hill hold functie, frontale botsbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
audio installatie premium
Autonomous Emergency Braking