Jeep Wrangler

Unlimited 4xe 380 Sahara
  • airco (automatisch)
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem full map
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 47.423 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
L-117-XL
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2021
KleurBlack
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1995 CC
Omschrijving

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Jeep Wrangler Unlimited altijd de controle. Deze auto komt uit 2021. Deze Jeep Wrangler Unlimited heeft een hybride motor, dus een combi van brandstof en elektrisch. Een slim en milieuvriendelijk systeem dat ook nog eens lekker kostenbesparend is. De auto is voorzien van leren bekleding - een fraaie en sfeerverhogende extra. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Comfortabel houvast krijgt u van het verwarmd stuurwiel. In deze auto profiteert u onder andere ook van: hardtop, 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, treeplanken en LED-achterlichten.

Niets achter deze auto blijft verborgen door de achteruitrijcamera. Een veilig gevoel! Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Dankzij Connected Services weet u precies waar uw auto geparkeerd staat. Ook andere functies, zoals bandenspanning en brandstofniveau, zijn via de app altijd onder handbereik. Sublaag en tophoog... en alles daartussenin! Het high performance audiosysteem kan elke frequentie moeiteloos aan. Deze auto kent elke bestemming als z'n broekzak, dankzij het full map navigatiesysteem. De Jeep is standaard voorzien van: automatische airconditioning, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De Jeep Wrangler Unlimited is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Even bellen voor een afspraak en deze Jeep staat voor u klaar!

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
audio installatie premium
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
Nap