De Dodge RAM 1500 V8 benzine

Een Laatste Kans op een Icoon

De tijd dringt voor de Dodge RAM 1500 V8

Alle liefhebbers van krachtige auto’s en robuuste prestaties opgelet! Het is belangrijk om te weten dat de tijd dringt voor de 395pk rijke Dodge RAM 1500 V8 benzine. De productie van dit legendarische model staat op het punt te eindigen en zal worden vervangen door de revolutionaire RAM 1500 REV, een elektrische variant van deze geliefde wagen. Daarom is het nu de perfecte tijd om een van de laatste exemplaren van de Dodge RAM 1500 V8 benzine aan te schaffen.

Een van de grootste voordelen van het nu kiezen voor deze V8 benzine is de gunstige regelgeving met betrekking tot belastingen en BPM (Belasting Personenauto’s en Motorrijwielen). Op dit moment genieten eigenaren van de Dodge RAM 1500 V8 benzine nog van een BPM-vrijstelling op een grijs kenteken. Deze vrijstelling zal echter komen te vervallen vanaf 1 januari 2025, waardoor de kosten voor een nieuwe V8 aanzienlijk hoger zullen uitvallen.

Met de nieuwe bedrijfswagenregeling die van kracht wordt op 1 januari 2025, moeten eigenaren van V8’s die na die datum worden toegetreden, een aanzienlijke BPM-betaling doen, op basis van de CO2-uitstoot. Met een tarief van €66 per gram CO2-uitstoot, kan dit leiden tot een indrukwekkend BPM-bedrag van maar liefst €33.396. Ook zal de wegbelasting met 15% stijgen, wat de gebruikskosten van de V8 in de toekomst nog hoger zal maken.

Voor autoliefhebbers die altijd al hebben gedroomd van het bezitten van een Dodge RAM 1500 V8 benzine, is dit het moment om actie te ondernemen. Kien, dé Dodge dealer van het oosten van het land, heeft nog een beperkte voorraad van deze krachtige en stijlvolle voertuigen beschikbaar.

De Dodge RAM 1500 V8 benzine staat bekend om zijn krachtige prestaties, robuuste ontwerp en luxueus interieur. Met een motor die garant staat voor buitengewone trekkracht en vermogen, is het een uitstekende keuze voor avonturiers, vakmensen en iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en opvallende bedrijfswagen.

Geniet nu het nog kan!

Wacht niet langer! Kom langs bij Kien en grijp nu je kans om een van de laatste Dodge RAM 1500 V8 benzine-modellen te bemachtigen voordat ze voorgoed verdwijnen. Geniet van de unieke en tijdloze ervaring van rijden met een V8 en profiteer van de huidige gunstige belastingregelingen. De Dodge RAM 1500 V8 benzine is niet alleen een auto; het is een icoon op vier wielen dat jouw rijervaring naar nieuwe hoogten zal tillen.

Ons aanbod

Een proefrit en/of offerte?

Een proefrit en/of offerte?

Een Dodge ervaar je natuurlijk pas echt als je het zelf eens hebt geprobeerd! Boek daarom direct een proefrit bij een van onze vestigingen. Daarnaast kunnen onze product specialisten je alles vertellen over de auto.

Eerst een vrijblijvende offerte? Geen probleem! Als wij je gegevens hebben ontvangen, zullen onze product specialisten contact opnemen om de details te bespreken. Bovendien kunnen wij ook op afstand veel voor je betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij je van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht je interesse hebben in een specifieke auto.

  Persoonlijke gegevens

  Vul onderstaande gegevens in om je aanvraag te bevestigen.

  Hoe kunnen we je bereiken?

  Wat voor jou het fijnste is!

  Wil je eerst proefrijden?

  Welke dag zou je willen rijden?

  Welke tijd komt je het beste uit?

  Deel dit bericht, kies hier je platform!