De reddende RAM

De reddende RAM

Rijd je in een RAM, dan ben je veilig – in wat voor situatie je ook komt. De zorg voor mensen gaat verder dan hun eigen klanten. Sinds vorig jaar heeft RAM zich verbonden aan Project RED, waarmee RAM heeft toegezegd minstens 4 miljoen dollar te schenken aan deze humanitaire organisatie. Vanaf dit jaar kun je dus ook kiezen voor een (RAM) RED , waarmee je direct steun biedt aan dit project.

Kleur bekennen

Ga je voor een nieuwe RAM 1500? Ga dan voor de limited edition (RAM) RED . Je herkent deze speciale uitvoeringen aan het aangepaste logo, dat op de zijkant en achterkant van je bolide te zien is. Ook het logo op de grille is in het rood uitgevoerd. Verder mag je natuurlijk voor een roodgelakte RAM gaan, maar daarin heb je de vrije hand. Wil je nog verder gaan? Dan kun je jouw RAM voorzien van een originele koelbox, thermosbekers, handschoenen, life jacket, zaklamp of kleding, allemaal gericht op het steunen van Project RED.

Built to serve

De 2022 Special Edition RAM 1500 Big Horn en Lone Star trucks zijn onderdeel an de Built to Serve-serie van RAM, een eerbetoon aan alle hulpverleners ter wereld. Dit jaar gaat de aandacht uit naar brandweerlieden, met de keuze uit Redline of Diamond Black lak met zwarte bumpers, logo’s en 20-inch wielen. Het interieur is afgewerkt met opvallende details. Zo zijn de sportstoelen voorzien van oranje stiksels en wordt regelmatig het Built-to-serve-logo gebruikt. Een echte eyecatcher, afgewerkt met premium details en features!

Hoewel de uitingen subtiel zijn weggewerkt in de standaard stijl van RAM, laat je met die details zien waar je voor staat. Onverwoestbare support, een steun waar je van op aan kunt. Benieuwd naar de verschillende modellen van RAM? Wij laten je ze graag zien in onze showroom!

Deel dit bericht, kies hier je platform!