2022 Jeep Grand Cherokee laat zich zien

2022 Jeep Grand Cherokee laat zich zien

In 1992 was de eerste Grand Cherokee een benchmark in de wondere wereld van auto’s. Het was de eerste luxe en veelzijdige terreinwagen ooit gemaakt. Nu bijna 30 jaar later is officieel de 5e generatie geïntroduceerd en bouw hij voort op zijn erfenis als de meest bekroonde SUV ooit!

Zero Emission Freedom

Dat de nieuwe Grand Cherokee met zijn tijd meegaat is natuurlijk geen verassing. De nieuwe 4xe Hybride technieken helpen mee met de toekomst van Jeep namelijk “Zero Emission Freedom”.

Broeders

De nieuwe Jeep Grand Cherokee is een kleiner broertje van de langere L variant waarbij 7 zitplaatsen mogelijk is. Vanaf volgend Jaar zal Jeep’s nieuwste telg zijn debuut maken in Nederland en te zien zijn in onze showroom.

De nieuwste versie is ontworpen en ontwikkeld om nog meer te bieden van wat deze Jeep tot een wereldwijd icoon heeft gemaakt.

Hier kun je alvast genieten van de foto’s maar je wil je echt op de hoogte blijven over deze nieuwe Jeep? Meld je dan aan via onderstaande button.

Deel dit bericht, kies hier je platform!

Reserveer nu alvast een proefrit en blijf op de hoogte!

Reserveer nu alvast een proefrit en blijf op de hoogte!

Een Grand Cherokee ervaar je natuurlijk pas echt als je het zelf eens hebt geprobeerd! Reserveer daarom direct een proefrit. Geef aan hoe we jou het beste op de hoogte kunnen houden. Zodra we hem in de showroom hebben staan, nodigen we je graag uit voor die proefrit. Daarnaast kunnen onze product specialisten je alles vertellen over de auto.

Eerst een vrijblijvende offerte? Geen probleem! Als wij je gegevens hebben ontvangen, zullen onze product specialisten contact opnemen om de details te bespreken. Bovendien kunnen wij ook op afstand veel voor je betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden.

    Blijf op de hoogte

    Vul onderstaande gegevens in en wij houden je op de hoogte.

    Hoe kunnen we je bereiken?

    Wat voor jou het fijnste is!