Een eerste blik op de gloednieuwe volledig elektrische Jeep Wagoneer S

Volledig luxueus, volledig elektrisch

Gister 30 januari 2024, heeft Jeep de nieuwe Wagoneer S bekent gemaakt. Het merk richt zich op zijn legendarische geschiedenis terwijl het zijn geëlektrificeerde toekomst vormgeeft. Een nieuwe volledig elektrische Jeep Wagoneer S.

De eerste moderne elektrische SUV van Jeep

De allereerste moderne SUV in de branche – de iconische Jeep Wagoneer uit 1963 – stond bekend om zijn luxueuze interieur, hoogwaardige materialen en premium afwerking. Vandaag deelt het Jeep-merk meer details over zijn eerste wereldwijde volledig elektrische SUV en biedt een eerste blik op het interieur van de geheel nieuwe elektrische Jeep Wagoneer S.

Nieuwe elektrische Jeep Wagoneer S

Gebouwd op het geheel nieuwe, zeer flexibele, BEV-native STLA-Large platform, waar ook de nieuwe Alfa Romeo Giulia op gebouwd gaat worden pronkt de Jeep Wagoneer S met indrukwekkende prestatiecijfers. Zijn op technologie gerichte interieur is even opmerkelijk en straalt een naadloze integratie van kunst en technologie uit.

Nieuwe elektrische Jeep Wagoneer S
Nieuwe elektrische Jeep Wagoneer S

Premium technologie

Het nieuwe interieur van de Jeep Wagoneer S beschikt over premium technologie die naadloos is geïntegreerd met zorgvuldig vervaardigde ambachtelijke details. Doordachte materialen en designgerichte functies omvatten een op maat gemaakt bestuurdersbedieningscentrum met een unieke, exclusieve Jeep-brand Selec-Terrain schakelaar en dynamische, selecteerbare sfeerverlichting in kleur. De Jeep Wagoneer S zal ook beschikken over een standaard dubbel panoramisch zonnedak en, als uitbreiding van de exclusieve samenwerking van het Jeep-merk met McIntosh, zal het een fijn afgestemd, segmentexclusief, 19-speakers tellend, premium vlaggenschip McIntosh-audiosysteem bieden.

Op de hoogte blijven?