JeepClub op visite bij Kien

JeepClub op visite bij Kien

Op zondag 21 november jl. hebben meer dan 40 Jeep’s zich verzameld bij Jeep dealer Kien in Velp voor de 2021 editie van de Meet & Greet tour van JeepClub Nederland.

Bolletje-pijltje

Na een kop koffie met een gevulde goodie bag (met oa. de nieuwste 4WD Magazine) en een korte briefing was het de hoogste tijd om de Jeep’s te starten en op weg te gaan met een bolletje-pijltje tocht door het Gelderse landschap. Voor sommige was dit de eerste keer en bleek het best een uitdaging te zijn om de juiste weg te vinden. “Het moet immers ook niet TE gemakkelijk zijn”.

4×4

Na een rit van 120km kwamen vrijwel alle deelnemers met een grote glimlach terug bij Kien in Velp. Niet alleen wegens de prachtige rit maar zeker ook omdat er eerst een 4×4 parcours voldaan moest worden voordat de Jeep weer in het parkeervak kon worden gezet.

Uitgebreid nagenieten

Onder het genot van een drankje en een uitgebreide barbecue werd er uitgebreid gesproken over het iconische merk en konden de deelnemers genieten van de nieuwste modellen zoals de Grand Cherokee L & de extreme Wrangler 392.

Voor veel JeepClub leden en vooral voor de relaties van Jeep dealer Kien was het een dag om nooit meer te vergeten.

Deel dit bericht, kies hier je platform!