De nieuwe Abarth, een eerbetoon aan de racegeschiedenis

Abarth en Stellantis Motorsport: Een Krachtige Samenwerking

Abarth, het legendarische automerk dat synoniem staat voor prestaties en passie, heeft de handen ineengeslagen met Stellantis Motorsport, een onbetwiste autoriteit op het gebied van race-innovatie en technologische vooruitgang. Samen hebben ze een ambitieus doel voor ogen: het creëren van de krachtigste Abarth ooit, die niet alleen de harten van autoliefhebbers zal veroveren, maar ook een nieuwe standaard zal zetten voor elektrische voertuigen.

Perfo-eCMP: Een Revolutie in Elektrische Prestaties

Het resultaat van deze unieke samenwerking is het baanbrekende Perfo-eCMP-platform, gebouwd op het solide fundament van het eCMP-platform van Stellantis. Dit platform belooft een ware revolutie te ontketenen in termen van elektrische prestaties, met zijn geavanceerde technologieën en doordachte ontwerp dat voortkomt uit de gezamenlijke expertise van Abarth en Stellantis Motorsport. Het is het resultaat van ontelbare uren aan analyse, ontwikkeling en testen, met als uiteindelijk doel een voertuig te creëren dat de grenzen van snelheid, kracht en rijplezier verlegt.

Innovatie tot in het Kleinste Detail

Elk aspect van de nieuwe Abarth, van de aandrijflijn tot de ophanging, is zorgvuldig ontworpen en verfijnd om optimale prestaties te leveren onder alle omstandigheden. Met een krachtige motor, geavanceerde remsystemen en speciaal ontwikkelde banden die maximale grip bieden, belooft dit voertuig een opwindende rijervaring te bieden zonder concessies te doen aan comfort of veiligheid.

Ultiem Comfort voor de Rijder

Binnenin wordt het rijcomfort verder versterkt door hoogwaardige, race-geïnspireerde stoelen die zijn ontworpen met het oog op optimale ondersteuning en comfort, zelfs tijdens de meest veeleisende ritten. Elk detail, van de materialen tot de ergonomie, is zorgvuldig overwogen en vakkundig vormgegeven om een ​​omgeving te creëren die de rijervaring naar nieuwe hoogten tilt.

Een Nieuw Tijdperk voor Abarth

Deze opwindende samenwerking markeert een nieuw tijdperk voor Abarth, waarbij het merk zijn toewijding aan prestaties en innovatie verder versterkt en tegelijkertijd de grenzen van elektrische mobiliteit verlegt. Door voort te bouwen op zijn rijke racegeschiedenis en erfgoed, blijft Abarth trouw aan zijn roots terwijl het zich opwindt voor de toekomst.

Bekijk hem in volle glorie in deze video.

Ons aanbod Abarths