Een officieel Magnetti Marelli servicepunt

Kien Automotive is verheugd om aan te kondigen dat we onlangs een officieel Magnetti Marelli servicepunt zijn geworden en nu deel uitmaken van het Checkstar service netwerk!

Met deze nieuwe samenwerking kunnen we een nog uitgebreidere service bieden aan onze gewaardeerde klanten. Het Checkstar service netwerk bestaat uit garages over de hele wereld en staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en uitmuntendheid op het gebied van autoreparatie.

Als officieel Magnetti Marelli servicepunt hebben we toegang tot geavanceerde technologieën en hoogwaardige auto-onderdelen. Dit stelt ons in staat om een breed scala aan services aan te bieden, van gepland onderhoud aan de elektronica tot gedetailleerde computergestuurde diagnoses. Bovendien kunnen we nu elke afzonderlijke component van jouw auto vervangen, met de garantie van Magnetti Marelli-kwaliteit.

Magnetti Marelli
Magnetti Marelli

Wat deze samenwerking nog specialer maakt, is de lange traditie van Magnetti Marelli in de autoreparatiesector en hun leiderschap op de markt voor auto-onderdelen. We zijn er trots op deel uit te maken van dit gerenommeerde netwerk en kunnen onze klanten nu nog betere oplossingen bieden voor al hun autoreparatiebehoeften.

Bij Kien Automotive staat klanttevredenheid voorop. We streven ernaar om onze klanten een ongeëvenaarde service-ervaring te bieden en deze nieuwe samenwerking is een belangrijke stap in die richting. Onze getalenteerde en ervaren monteurs zullen blijven werken met dezelfde passie en toewijding om ervoor te zorgen dat jouw auto in topconditie blijft.

Wil je profiteren van onze uitgebreide diensten en de zekerheid van Magnetti Marelli-kwaliteit? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze vestigingen in Velp (Arnhem). We staan klaar om je te helpen en jouw auto de zorg te geven die het verdient.

Deel dit bericht, kies hier je platform!