Kien Tour 2023

1150 km | 11 – 16 september 2023 | 6 dagen – 5 nachten

Walensee – Como – Montemagno – Sestri Levante – Lucca – Bologna – Modena

Tijdens de Kien tour 2023 hebben we een geweldige reis naar de prachtigste plekken van de meren van Noord-Italië, het wijngebied van de Piëmonte, de Italiaanse kust en het historische binnenland gemaakt.

Deze tour stond in het teken van Alfa Romeo, het Italiaanse goede leven en gezelligheid. We beleefden de beste hotels, locaties, diners, wijnproeverijen en vooral: geweldige autowegen.

Team Kien wil iedereen bedanken voor hun deelname en de mooie tijd! Tot volgend jaar?

La Dolce Vita!

Deze tour:

  • 1150 km

  • 11 – 16 september 2023

  • 6 dagen – 5 nachten

  • Walensee – Como – Montemagno – Sestri Levante – Lucca – Bologna – Modena

  • 19 personen

Foto’s van de tour

Aftermovie

De Kien Tour 2023 Aftermovie

De Kien Tour 2023 was een onvergetelijke reis naar enkele van de meest betoverende plekken in Italië. Met negentien deelnemers verdeeld over negen prachtige Alfa Romeo’s, begonnen we onze reis aan de schilderachtige oevers van de Walensee. Van daaruit trokken we naar het adembenemende Comomeer, waar we werden betoverd door de schoonheid van het landschap.

In de Piëmonte-regio verwelkomde de uitgestrekte wijngaarden ons met open armen en genoten we van wijnproeverijen die ons kennis lieten maken met de heerlijke Italiaanse wijnen.

Terwijl we langs de kust van Sestri Levante reden , zagen we ons prachtige hotel aan het water liggen.

In Lucca en Bologna maakten we kennis met de rijke geschiedenis en cultuur van Italië, terwijl we ons tegoed deden aan heerlijke Italiaanse gerechten.

Modena, de thuisbasis van de legendarische Maserati en ons bezoek aan hun museum, was een hoogtepunt van onze reis.

De Kien Tour 2023 was een perfecte mix van adembenemende landschappen, culinaire hoogstandjes en de sensatie van het rijden op prachtige autowegen in onze Alfa Romeo’s. Het was een reis vol herinneringen en een viering van alles wat Italië te bieden heeft.

Deel dit bericht, kies hier je platform!